Αρχική |  Site Map |  English
Αρχική \ Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα \ Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα

Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα  • Τι είναι η καινούργια φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα
  • Αλλαγή συχνότητας δόνησης της ενέργειας με την οποία τροφοδοτούμε την νέα σκεπτομορφή του χρήματος.
  • Ανύψωση από την εγωϊκή ενέργεια των κάτω τσάκρα στην ενέργεια της Καρδιάς.

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Ο παγκόσμιος οραματισμός για το χρήμα που ξεκίνησε στις 23/12/2012 είχε ως κύριο σκοπό ν’ αλλάξει τις έννοιες στις οποίες ήταν (και είναι ακόμη για μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων) εγκλωβισμένο το χρήμα. Στην ουσία στόχευε ν’ αλλάξει την ενέργεια που βρίσκεται και υποστηρίζει το χρήμα στην παλιά του υπόσταση. Δηλαδή το χρήμα ως μέσο δύναμης, εκμετάλλευσης, κυριαρχίας και κυρίως χωριστικότητας των ανθρώπων. Τη λειτουργία του χρήματος μέχρι σήμερα τη χαρακτήρισε η απληστία, η διαμάχη, ο πόνος, η αναλγησία στον παράγοντα άνθρωπο. Οι άνθρωποι για «οικονομικούς σκοπούς» εύκολα μετέτρεπαν σε «αναλώσιμους» άλλους ανθρώπους και σε καμία των περιπτώσεων το χρήμα δεν τέθηκε στην υπηρεσία των αυθεντικών συμφερόντων της ανθρωπότητας.

Όλη αυτή η κατασκευή (σκεπτομορφή εάν θέλουμε να είμαστε πιο σωστοί «τεχνικά») «εμποτιζόταν και εμψυχωνόταν» από μια συγκεκριμένης δόνησης και συχνότητας ενέργειας, αυτή της εγωϊκής ενέργειας της χωριστικότητας.

Αυτή είναι ενέργεια είναι συγκεκριμένης δόνησης, πιο τραχιάς υφής και πιο αργής κίνησης. Είναι ενέργεια των κάτω διαφραγματικών τσάκρα που έχουν να κάνουν με τη ζωτική δύναμη, τα ένστικτα της επιβίωσης και κυριαρχίας. Δυστυχώς στην υπηρεσία αυτής της «εγωϊκής» ενέργειας ήρθε να προστεθεί και η «διάνοια» του ανθρώπου δημιουργώντας πιο περίτεχνα συστήματα οικονομικής κυριαρχίας και εκμετάλλευσης. Το βασικό όμως πρόβλημα είναι η συχνότητα αυτής της ενέργειας. Εάν η ενέργεια ήταν περισσότερο ανυψωμένη, η ίδια διάνοια που χρησιμοποιείται σήμερα για κυριαρχία και εκμετάλλευση θα έδινε τελείως διαφορετικά έργα.

Έτσι ο πρώτος στόχος του παγκόσμιου οραματισμού ήταν να «χτυπηθεί» δηλαδή να μεταλλαχθεί η δόνηση αυτής της ενέργεια.

 

Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων παγκοσμίως ήταν συνδεδεμένοι με αυτή την σκεπτομορφή μέσω της ενέργειας των κάτω τσάκρα. Δηλαδή ασυνείδητα και μηχανιστικά τροφοδοτούσαν με τη ζωτική τους ενέργεια αυτή την παθογενή σκεπτομορφή. Μια είδηση μόνο κάποιας οικονομικής κρίσης και ένας έντεχνος «εκβιασμός» έλλειψης του χρήματος ήταν ικανός να προκαλέσει σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων την «εκβολή-εκπομπή» ενέργειας φόβου και έλλειψης σχετικά με το χρήμα η οποία τροφοδοτούσε άμεσα αυτή την σκεπτομορφή.

Δυστυχώς και πάρα πολλοί «πνευματικοί» άνθρωποι, άνθρωποι καλής θέλησης ήταν πιασμένοι στα δίχτυα αυτής της σκεπτομορφής και άθελα τους την τάϊζαν μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά. Πολλοί μάλιστα διαισθητικά αισθανόταν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτού τους είδους την ενέργεια. Δυστυχώς όμως, σε ένα ποσοστό τους, παρά την καλή τους πρόθεση, βρέθηκαν υπό την επιρροή των αρνητικών δυνάμεων που «έχτισαν» την παλιά σκεπτομορφή του χρήματος. Αυτές οι δυνάμεις τους αποστράγγιζαν ενεργειακά, κρατώντας τους σε διαρκή παθητικότητα και αδράνεια.

Παρότι αντιλαμβάνονταν νοητικά το παιχνίδι που παιζόταν, δεν ήξεραν πώς να εκφράσουν την αντίδραση τους κυρίως σε πρακτικό επίπεδο δηλαδή, τι στάση να κρατήσουν, έτσι άρχισαν να αποστρέφονται το χρήμα συλλήβδην, μη μπορώντας ν’ αντέξουν την εμπλοκή στο παιχνίδι του ενεργειακού οικονομικού ανταγωνισμού. Αυτός όμως ο δρόμος αποδείχτηκε και γι’ αυτούς αδιέξοδος καθώς τους οδήγησε κατά κανόνα να διακατέχονται από αυτοκαταστροφικές τάσεις στο θέμα των χρημάτων, ανέκφραστο θυμό για αυτούς που απολάμβαναν και κατείχαν το χρήμα, φόβο αποτυχίας ή ακόμη και φόβο οικονομικής επιτυχίας, έλλειψη δημιουργικότητας, πολλές φορές γενικευμένης μορφής ενοχή σε σχέση με τον οικονομικό πλούτο, σε αρκετές περιπτώσεις ενοχή όταν αυτοί οι ίδιοι είχαν οικονομική άνεση αλλά την ίδια στιγμή πολλοί άλλοι συνάνθρωποι τους δεν είχαν, αυτό τους "πυροδοτούσε" έναν ασυνείδητο φόβο ότι μπορεί να κατηγορηθούν ως μη πνευματικοί άνθρωποι, ως υποκριτές και ψεύτες σε σχέση με την αληθινή τους πνευματική αναζήτηση κ.τ.λ. με αποτέλεσμα όλα αυτά να μη μπορούν να τα διαχειριστούν επιδέξεια και να οδηγηθούν τελικά στην «ενεργειακή τους συρρίκνωση».

 

Όταν αρχικά ξεκίνησε ο οραματισμός (23/12/2012), σκοπός του ήταν ν’ αποκόψει αυτήν την μηχανιστική σύνδεση και ενεργειακή τροφοδοσία της «τοξικής σκεπτομορφής του χρήματος» από τους ανθρώπους και έτσι στην ουσία να την πλήξει σοβαρά. Χάνοντας την συνηθισμένη ενεργειακή της τροφοδοσία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει όπως λειτουργούσε. Η επέμβαση μας έπρεπε να είναι άμεση γιατί η συνεχόμενη γιγάντωση αυτής της τοξικής σκεπτομορφής απαιτούσε ολοένα και μεγαλύτερη ενεργειακή τροφοδοσία άρα θα δημιουργούσε ακόμη πιο έντονες καταστάσεις «φόβου και έλλειψης» με σκοπό να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερος φόβος στους ανθρώπους και έτσι να την τροφοδοτήσουν με μεγαλύτερα ενεργειακά αποθέματα. Δηλαδή όσο θα μεγάλωνε αυτή η "τοξική σκεπτομορφή", τόσο η πίεση της στους ανθρώπους μέσω του φόβου θα μεγάλωνε επίσης και αυτό το βλέπετε με τα «οικονομικά γεγονότα» δηλαδή τις "κρίσεις", που ήδη έχει προκαλέσει παγκοσμίως.

Ο οραματισμός δημιούργησε ρήγμα σε αυτή την παθολογική ενεργειακή σύνδεση ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε μια καινούργια σκεπτομορφή εννοιών του χρήματος. Δημιούργησε επίσης έναν καινούργιο προορισμό (σκεπτομορφή) για την ζωτική ενέργεια των ανθρώπων όσον αφορά την έννοια του χρήματος. Αυτή ήταν και η πιο δύσκολη φάση του όλου εγχειρήματος γιατί ο ασυνείδητος παθολογικός δεσμός των ανθρώπων με την παθολογική σκεπτομορφή του χρήματος ήταν πολύ ισχυρός και εγκατεστημένος αιώνες. Το μεγάλο όμως πλεονέκτημα της ενέργειας του οραματισμού είναι ότι η ενέργεια του και η δράση του είναι συνειδητές. Η ενέργεια όλων των χειριστών είναι συνειδητά συντονισμένη προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και αυτό αυξάνει την ισχύ της εκθετικά. Αντίθετα η παλιά σκεπτομορφή του χρήματος υπερτερεί σε ποσοτικά χαρακτηριστικά αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που την τροφοδοτούν το κάνει μηχανιστικά και ασυνείδητα. Είναι ακριβώς το ίδιο που έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις όπου ένας όχλος χιλιάδων ανθρώπων εξεγείρεται αλλά είναι μια ομάδα συντονισμένων ανθρώπων (πχ αστυνομίας, στρατού κτλ) είναι ικανή να τον απωθήσει. Η ενέργεια του όχλου είναι αθροιστικά μεγάλη αλλά λειτουργεί ασυνείδητα και αυτό της αφαιρεί ισχύ.  

 

Όπως είπαμε το πιο δύσκολο και σημαντικό έργο του οραματισμού ήταν να επιφέρουμε ρήγμα στην τροφοδοσία της παλιάς σκεπτομορφής. Αυτό το επιτύχαμε γι’ αυτό βλέπετε ότι σχεδόν όλα τα «κατεστημένα» οικονομικά συστήματα να βρίσκονται σε κατάσταση κρίσης και αναβρασμού.

Ήρθε η ώρα όμως να περάσουμε σε μια καινούργια φάση. Αυτή η φάση συνίσταται  στο ότι προχωρούμε για να φέρουμε την καινούργια ενέργεια που «βομβαρδίζει» στην κυριολεξία των πλανήτη στις καρδιές των χειριστών, οι οποίοι στη συνέχεια θα γειώσουν αυτήν την ενέργεια. Με αυτήν την καινούργια ενέργεια θα εμψυχώσουν και  τροφοδοτήσουν την καινούργια σκεπτομορφή του χρήματος που ήδη καθιερώσαμε στον οραματισμό μας.

 

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε όλον τον πλανήτη είναι μια μεγάλη συνειδησιακή αλλαγή, μια αλλαγή συχνότητας θα λέγαμε μιλώντας πιο τεχνικά. Η ενέργεια που κυριαρχούσε αλλά έχει οδηγήσει τα πράγματα σε αδιέξοδο είναι η εγωϊκή ενέργεια. Το πεδίο αυτής της ενέργειας διαλύεται, «ξεριζώνεται» από τον πλανήτη. Βέβαια αυτό το «ξερίζωμα» δεν γίνεται πάντοτε με ομαλό τρόπο και σε πολλές περιπτώσεις προκαλεί πόνο καθώς υπάρχουν μεγάλες ανατροπές σε κατεστημένες αντιλήψεις και στερεότυπα εκατοντάδων χρόνων.  Οι ενέργειες του «εγώ» σε πολλούς τομείς είναι ακόμη πολύ ενεργές και «αντιστέκονται» στην αλλαγή επειδή ακριβώς αντιλαμβάνονται ότι η αλλαγή είναι ο θάνατος τους.

Η εγωϊκή ενέργεια παραμένει ακόμη ισχυρή και η επίδραση της αρκετά διαβρωτική ακόμα και για όλους εμάς τους Υπέρμαχους του Φωτός που γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι πολλές φορές δύσκολο να διατηρηθούμε σε ισορροπία αντιμετωπίζοντας τις εξωτερικές καταστάσεις που διαμορφώνονται από την εγωϊκή ενέργεια.

Είναι αυτή η «παλιά ενέργεια» που μας «υποχρέωνε» να ζούμε κυρίως μέσα από τα κάτω διαφραγματικά τσάκρα. Είναι η ενέργεια που ενίσχυσε στο μέγιστο τη χωριστικότητα και την ακραία πολικότητα. Μέσα από αυτή την ενέργεια όλα έπρεπε να αντιμετωπιστούν σαν ένας συνεχής αγώνας, μια ατελείωτη πάλη για επιβίωση όπου δεν υπήρχε χώρος για τους ηττημένους. Η ήττα σήμαινε μεγάλη υποβάθμιση των συνθηκών ζωής των ηττημένων. Έτσι όλοι ένιωθαν ότι έπρεπε να είναι νικητές ανεξαρτήτων μέσων για να μην βρεθούν στην μεριά των ηττημένων. Η συχνότητα δόνησης αυτής της ενέργειας είναι σε όλους μας γνωστή και ονομάζεται ΦΟΒΟΣ.

 

Η καινούργια ενέργεια που έρχεται ν’ αναβαθμίσει τον πλανήτη είναι υψηλότερης συχνότητας και δεν μπορεί να βιωθεί από τα κάτω τσάκρα. Προσοχή δεν εννοούμε ότι τα κάτω τσάκρα θα εγκαταλειφθούν αλλά ότι θα γίνουν μέσα έκφρασης αυτής της ενέργειας, θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά ως φορείς της στο φυσικό πεδίο, ρόλο που από την αρχή της Δημιουργίας είχαν σχεδιαστεί να επιτελέσουν και όχι να πάρουν το λανθασμένο ρόλο του δημιουργού όπως κατέληξαν μέσω της κυριαρχίας της εγωϊκής ενέργειας. 

 

Η ποιότητα της καινούργιας ενέργειας έχει κύριο χαρακτηριστικό την απουσία του αγώνα και της πάλης. Είναι μια ενέργεια της αρμονίας, της ροϊκότητας και ευκολίας με την έννοια της παντελούς έλλειψης αντίστασης. Το όνομα της θα μπορούσε να είναι η ροή της Θεϊκής Αρμονίας. 

Αυτή η ενέργεια μπορεί να βιωθεί μόνο από την καρδιά. Δεν έρχεται να κατακτήσει αν και μοιάζει ότι κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό όμως που αληθινά συμβαίνει είναι ότι στην παρουσία της παύει να υπάρχει η παλιά εγωϊκή ενέργεια. Τα δημιουργήματα της εγωϊκής ενέργειας αρχίζουν και αποσυντίθενται, αυτοδιαλύονται. Προσοχή, δεν τα κατακτάει, δεν τα διαλύει η καινούργια ενέργεια (αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί είναι ενάντια στη φύση-συχνότητα αυτής της ενέργειας), απλά παύει η τροφοδοσία τους από την παλιά ενέργεια και πλέον κομματιάζονται από μόνα τους, κάνοντας χώρο στο καινούργιο να εμφανιστεί.

Να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε ότι στον οραματισμό χρησιμοποιήσαμε κυρίως ενέργεια ζωτικής φύσεως (των κάτω τσάκρα), ενώ χρησιμοποιήσαμε και εικόνες πολεμικής ενάντια στην παλιά σκεπτομορφή που ίσως σε κάποιους δημιουργεί αυτό απορία διαβάζοντας τα σχετικά με τη φύση της καινούργιας ενέργειας της καρδιάς. Αυτό έγινε για δύο λόγους. Πρώτον, οι περισσότεροι χειριστές που συμμετέχουν είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με την ενέργεια των κάτω τσάκρα και δεύτερον αρχικά η αποδέσμευση έπρεπε να γίνει με τους όρους του παιχνιδιού με τους οποίους είχε στηθεί η παλιά σκεπτομορφή και είχε εντάξει μέσα της τους περισσότερους ανθρώπους. Δηλαδή είτε μας αρέσει είτε όχι, η παλιά σκεπτομορφή του χρήματος στο φυσικό πεδίο ήταν ήδη μια υπαρκτή πραγματικότητα στην οποία συμμετείχαμε. Είχαμε αποδεχτεί σιωπηρά τους κανόνες της. Γι’ αυτό είπαμε ότι αυτή η πρώτη φάση ήταν η πιο δύσκολη και απαιτούσε σημαντική ενεργειακή καταβολή έργου.

Θα μπορούσε κάποιος να πει γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε την καινούργια ενέργεια κατευθείαν. Το πρόβλημα ήταν ότι η συνειδητότητα πολλών χειριστών ήταν ακόμη (και ίσως είναι) «εγκλωβισμένη» στην συχνότητα την εγωϊκή. Προσέξτε από τους εαυτούς σας, που βρίσκεται η προσοχή σας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας; Εάν είστε αρκετά παρατηρητικοί δεν θα είναι δύσκολο να αντιληφθείτε ότι η προσοχή σας βρίσκεται στις εξωτερικές καταστάσεις, στα εξωτερικά φαινόμενα και ότι είστε απασχολημένοι κυρίως με τη δράση θα αναλάβετε ώστε ν’ αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Ενώ η ενέργεια της καρδιάς είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά, οι περισσότεροι άνθρωποι της μεγάλης πλειοψηφίας των χειριστών, δεν ήταν ακόμη έτοιμοι (στο βαθμό που έπρεπε) να της επιτρέψουν να λειτουργήσει άμεσα μέσα από τους εαυτούς τους και κυρίως μέσα από τους σωματικούς τους φορείς. Με δεδομένη αυτή τη συνθήκη, ο τρόπος που εκτελέστηκε ο οραματισμός ήταν σίγουρα ο πιο σύντομος και αποτελεσματικός τρόπος για να υπάρξει μια συνειδητή αντίδραση «οργανωμένων χειριστών» της ενέργειας ενάντια στην παλιά σκεπτομορφή, έστω και εάν εν μέρει ο τρόπος που χρησιμοποιήσαμε είχε τα χαρακτηριστικά της πολεμικής της εγωϊκής ενέργειας. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο τώρα είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην καινούργια φάση καθώς μετά το ρήγμα που έχει υποστεί η παλιά σκεπτομορφή, η συνειδητότητα των χειριστών αλλά και των πολλών άλλων πνευματικών ανθρώπων έχει «κερδίσει» περισσότερους βαθμούς ελευθερίας, έχει καταφέρει μέσω αυτής της απελευθέρωση μια σημαντική ανύψωση συχνότητας που της επιτρέπει τώρα να έρθει σε επαφή με την καινούργια ενέργεια. Ίσως για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη χρειαστεί να είμαστε με το ένα πόδι στην παλιά ενέργεια και με το άλλο στην καινούργια. Αλλά όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω, «καρμικά» είναι μέσα στις προδιαγραφές των ικανοτήτων μας με τις οποίες έχουμε ενσαρκωθεί στην παρούσα ζωή μας.

 

Η καινούργια ενέργεια δεν είναι πολεμικής φύσεως. Αυτή η ενέργεια της καρδιάς καθώς είναι υψηλότερης συχνότητας και πιο αιθέριας φύσεως γίνεται αισθητή σαν μια γλυκιά, μαλακή ενέργεια. Ίσως αρχικά υπάρξει μια δυσκολία να την νιώσουμε καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων όπως είπαμε είναι συνηθισμένη στην παλιά και πιο «σκληρή» εγωϊκή ενέργεια.

Η ενέργεια που θα βιώνουμε από την καρδιά δεν πιέζει ποτέ, δεν θα μας οδηγεί ποτέ να κάνουμε κάτι κάτω από πίεση ή ανάγκη. Είναι φιλική, είναι ενέργεια αρμονίας και εμφανίζεται σαν αυθόρμητες ήπιες παρορμήσεις που μας προτείνουν να κάνουμε πράγματα με τον εύκολο τρόπο. Είναι η ενέργεια που ξέρει τι αληθινά έχουμε στην καρδιά μας και τι θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας ώστε να αξιοποιήσουμε όλο μας το δυναμικό, το Θεϊκό μας δυναμικό ως άνθρωποι. Αυτή την ενέργεια δεν μπορεί κάποιος να τη γνωρίσει μέσω «νοητικής γνώσης», δεν μπορεί να τη χειραγωγήσει, να της επιβληθεί ή να την κάνει κτήμα του. Αυτές είναι πρακτικές και παρορμήσεις κατάλοιπα της παλιάς ενέργειας της εγωϊκής. Με την καινούργια ενέργεια, αν και είναι συνεχώς παρούσα, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να έρθουμε σε επαφή μαζί της και να της επιτρέψουμε να ρεύσει στη ζωή μας. Ο τρόπος αυτό είναι το συναίσθημα της εμπιστοσύνης. Η εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο στην καρδιά. Όποιος πάει να την εφαρμόσει με τη διάνοια θ’ αποτύχει γιατί εκεί θα βρει τις αμφιβολίες. Θα είναι δύσκολη η μετάβαση γιατί απλά έχουμε συνηθίσει να στηριζόμαστε στη διάνοια (παρορμούμενοι φυσικά ενεργειακά από την εγωϊκή ενέργεια των κάτω τσάκρα) εις βάρος της καρδιάς και δεν μας είναι εύκολο ν’ αποχωριστούμε αυτήν την παλιά συνήθεια. Εξελικτικά όμως αυτό είναι ο δρόμος της ανθρωπότητας, ο δρόμος της καρδιάς. Το άλμα από τα κάτω τσάκρα στην καρδιά μόνο μ’ ένα τρόπο μπορεί να γίνει, αυτόν του συναισθήματος της εμπιστοσύνης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όσο θα ψάχνουμε με την διάνοια να επιβεβαιώσουμε και ν’ αναγνωρίσουμε την ενέργεια της καρδιάς, αυτό δεν μπορεί ποτέ να γίνει γιατί είναι διαφορετικής δόνησης ενέργειες. Σκεφθείτε λίγο τη συναισθηματική κατάσταση όπου βιώσατε έντονη εμπιστοσύνη για κάτι. Σκεφθείτε τώρα και την συναισθηματική κατάσταση της αμφιβολίας. Προσπαθήστε να συγκρίνεται σε επίπεδο αίσθησης τη συχνότητα δόνησης των δύο καταστάσεων. Θα δείτε ότι είναι τελείως διαφορετικές, δεν μπορεί ποτέ η μια να οδηγήσει στην άλλη.

 

Η ενέργεια αυτή επίσης, έχει μια ακόμη πολύ μεγάλη διαφορά από την παλιά ενέργεια. Δεν είναι ενέργεια του «ΚΑΝΩ» αλλά είναι ενέργεια του «ΕΙΜΑΙ». Η παλιά εγωϊκή ενέργεια ήταν στραμμένη στο εξωτερικό πεδίο και στην εξωτερική δράση. Συνεχώς ζητούσε ολοένα και περισσότερη δράση. Σκεφθείτε λίγο το παγκόσμιο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγήσει η επιθυμία-επιταγή για συνεχή ανάπτυξη (δηλαδή δράση) χωρίς όρια με σκοπό το κέρδος. Μόλις σταματήσει η ανάπτυξη οι οικονομίες φαίνεται να καταρρέουν. Αλλά και η συνεχής δράση για να επιτευχθεί η ανάπτυξη οδηγεί στην ολοένα και μεγαλύτερη εξάντληση και καταστροφή του πλανήτη. Η δράση-ανάπτυξη ενώ «πλασαρίστηκε» ως κάτι πολύ θετικό είναι η κύρια αιτία του σημερινού αδιεξόδου γιατί γίνεται χωρίς αρμονία. Για να κάνουμε και έναν παραλληλισμό, θυμηθείτε ότι τα καρκινικά κύτταρα μέσα σ’ ένα οργανισμό είναι τα πιο δραστήρια και αναπτυσσόμενα κύτταρα. Σας λέει τίποτα αυτός ο συσχετισμός;....

 

Η καινούργια ενέργεια της καρδιάς δεν θα βασίζεται στη δράση ως μοχλός δημιουργίας αλλά η δράση θα επιστρέψει στην πραγματική της διάσταση που είναι ένα μέσο έκφρασης της δημιουργίας που λαμβάνει χώρα στην καρδιά. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και με το χρήμα. Θα γίνει μέσο έκφρασης των ποιοτήτων του κάθε ανθρώπου. Όταν ο άνθρωπος δεν είναι απασχολημένος με τις «ανάγκες» της επιβίωσης του, τότε που στρέφεται το ενδιαφέρον του; Στην αληθινή δημιουργική του έκφραση, την αυτοπραγμάτωση.

Μέσω της καινούργιας ενέργειας της καρδιάς θα είναι εύκολο για την ενέργεια της ψυχής του καθενός να βρει το δρόμο έκφρασης της στο φυσικό κόσμο, στο φυσικό πεδίο. Η ενέργεια της καρδιάς υπερβαίνει το δυϊσμό που λειτουργεί τόσο έντονα στα πλαίσια της εγωϊκής ενέργειας. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η ενέργεια της καρδιάς αν και θα συνεχίσει να εκφράζεται μέσα στο φυσικό πεδίο που υπάρχει ο δυϊσμός, κατά ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο θα τον υπερβαίνει γιατί δεν θα προσκολλάται σε κανένα πόλο όπως συμβαίνει με την δράση της εγωϊκής ενέργειας. Είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει για την έκφραση της κάθε μορφή πολικότητας χωρίς προσκόλληση. Ο δυϊσμός θα αποτελέσει ένα θαυμάσιο εργαλείο έκφρασης στην υπηρεσία της ενέργειας της καρδιάς.

 

Σε αυτήν την καινούργια φάση του παγκόσμιου οραματισμού καλούμαστε να φέρουμε αυτή την ενέργεια της καρδιάς στην καινούργια μας σκεπτομορφή για το χρήμα. Το χρήμα μέσω της ενέργειας της καρδιάς αντιπροσωπεύει απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης. Το χρήμα είναι «αθώο» ως ενέργεια. Εάν λειτουργήσει στα πλαίσια της καρδιάς δίνει ευχαρίστηση και υπηρετεί τον άνθρωπο.

Επίσης η ενέργεια της καρδιάς εξασφαλίζει ότι δεν γίνεται να υπάρξουν υπερβολές με το χρήμα όπως γίνεται όταν το χρήμα βιώνεται και χρησιμοποιείται από τα κάτω τσάκρα της εγωϊκής ενέργειας. Η ενέργεια από το επίπεδο της καρδιάς έχει δύο ξεχωριστές ποιότητες, φέρνει την ροή της ευκολίας και τη ροή της επάρκειας. Μέσω της καρδιάς και της καινούργιας ενέργειας θα εκφραστεί η πνευματική ενέργεια της ψυχής του κάθε ανθρώπου. Αυτή η έκφραση θα έχει τη ροή της ευκολίας.

Η ενέργεια της ψυχής είναι ευαίσθητη δεν μπορεί να εκφραστεί πλήρως χωρίς την ποιότητα της ευκολίας. Μόλις υπάρξει ζόρισμα η πνευματική ενέργεια της ψυχής μας  αποσύρεται, δεν εκφράζεται στο σύνολο του δυναμικού της. Είναι φτιαγμένη να λειτουργεί με ροϊκότητα που σημαίνει ευκολία. Η ενέργεια της καρδιάς είπαμε δεν πιέζει. Θα πρέπει να ξεχάσουμε όλες τις ιδέες που έχουμε σχετικά με «ηρωϊκές ψυχές», με την έννοια την εγωϊκή φυσικά όπου ο "ήρωας" είναι διατεθειμένος να περάσει ένα σωρό εμπόδια και να πολεμήσει με όλους τους εχθρούς. Δυστυχώς από την καθολική επικράτηση της εγωϊκής ενέργειας τους προηγούμενους αιώνες κάποιοι πνευματικοί άνθρωποι ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν σκληρούς αγώνες χρησιμοποιώντας τη δική τους «εγωϊκή δύναμη» ενάντια στην «εγωϊκή δύναμη» των άλλων για να δημιουργήσουν κάποιες ικανοποιητικές συνθήκες ασφαλείας και ελευθερίας έτσι ώστε να εκφράσουν μετά κόπων και βασάνων ένα μέρος της ψυχής τους. Και για κάθε έναν που τα κατάφερνε έστω και μερικώς να εκφραστεί υπήρχαν πολυάριθμοι άλλοι «πνευματικοί άνθρωποι», «ευαίσθητες ψυχές» που δεν μπόρεσαν ούτε στο ελάχιστο να εκφράσουν την ενέργεια της ψυχής τους. Πλέον η καινούργια ενέργεια της καρδιάς θα εκφράζεται με την ποιότητα της ευκολίας. Γι' αυτό το σκοπό-αποστολή έχουν έρθει πλέον στον πλανήτη και πολλές καινούργιες ψυχές. 

Οι καινούργιες ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί στον πλανήτη (κυρίως άνθρωποι που έχουν γεννηθεί από το 1990-93 και μετά) κουβαλάνε σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτήν την ποιότητα της ευκολίας της καρδιάς. Θα θέλαμε όμως σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε κάτι. Πολλοί από εσάς που είστε μεγαλύτεροι από αυτήν την ενδεικτική ημερομηνία που αναφέραμε, θεωρείται ότι αφού δεν ανήκετε ηλικιακά σε αυτήν την καινούργια γενιά ψυχών, ότι έχετε χάσει το τρένο των υπέροχων πνευματικών εξελίξεων που πρόκειται ν’ ακολουθήσουν, νιώθετε κατά κάποιο τρόπο υποδεέστεροι από αυτές τις «καινούργιες ψυχές». Εξάλλου έχουν γραφτεί και τόσα πολλά για τα προτερήματα αυτών των παιδιών, που σας κάνουν να νιώθετε ακόμη περισσότερο μειονεκτικά ως προς τα παιδιά indigo, τα κρυστάλλινα ή όποιες άλλες ονομασίες τους έχουν δοθεί.  

Σας πληροφορούμε ότι κάνετε μεγάλο λάθος. Αυτή η άποψη προέρχεται από τον γραμμικό λογικό σας νου, εμποτισμένο βέβαια με την επιρροή της εγωϊκής νοοτροπίας,  που δεν μπορεί να αντιληφθεί την συνολική εικόνα του Θεϊκού σχεδίου. Σας πληροφορούμε ότι είστε πολύ αναπτυγμένες ψυχές οι οποίες έχουν ενσαρκωθεί πολλές φορές στον πλανήτη γη και ως εκ τούτου γνωρίζουν απόλυτα τη φυσική διάσταση και το τι ισχύει εδώ, στην τρισδιάστατη φυσική πραγματικότητα.

 

Μετά τη μεγάλη ενεργειακή κρούση που έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 1960, όπου και «εκχύθηκε» στο πλανήτη μεγάλη ποσότητα ενέργειας του τύπου αγάπης, του τύπου της καρδιάς, διαπιστώθηκε από την Πνευματική Ιεραρχία το εξής φαινόμενο. Οι ψυχές που «καρμικά» μπορούσαν να δεχτούν σε μεγάλη έκταση και χωρητικότητα αυτήν την ενέργεια της καθαρής αγάπης δηλαδή να λειτουργήσουν ως υποδοχείς αυτής της ενέργειας και να τη γειώσουν,  δεν ήταν καθόλου έμπειρες στο παιχνίδι της «εγωϊκής σκληρής ενέργειας». Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αυτή η ενέργεια της αγάπης, με όποια μορφή και εάν εκφράστηκε, τελικά να «ηττηθεί» από την εγωϊκή ενέργεια που κυριαρχούσε στον πλανήτη. Οι ψυχές που μπορούσαν να δεχτούν και να γειώσουν πολύ ενέργεια αγάπης ήταν πολύ «μαλακές» για να αντέξουν την αντίδραση της εγωϊκής ενέργειας.

Υπήρχε η εξής δυσκολία. Οι ψυχές για να μπορούν να δεχτούν μεγάλη ποσότητα ενέργειας της αγάπης δεν έπρεπε να είναι «καρμικά» πολύ λερωμένες και «καρμικά χρεωμένες» από την εγωϊκή ενέργεια. Έτσι αναγκαστικά επιλέχτηκαν ψυχές που δεν είχαν μεγάλη προϊστορία και άρα εμπειρία στο γήϊνο πεδίο. Αυτό όμως είχε το μειονέκτημα ότι δεν άντεξαν τελικά την πίεση της εγωϊκής ενέργειας. Και δυστυχώς πάρα πολλές από αυτές τις ψυχές μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στην αποστολή τους λόγω της αντίδρασης που συνάντησαν, οδήγησαν την συγκεκριμένη γήϊνη ενσάρκωση τους στην αυτοκαταστροφή (αυτοκτονίες, ναρκωτικά και άλλοι εθισμοί ή αδιέξοδη έντονη προσκόλληση σε διάφορες ηδονές). 

Τότε έγινε αντιληπτό από την Ιεραρχία ότι έπρεπε να ακολουθηθεί ένας διαφορετικός δρόμος. Έπρεπε να σταλούν σαν προγεφύρωμα «επίλεκτες ψυχές» που θα μπορούσαν να εκπληρώσουν ένα διπλό σκοπό. Και ν’ αντέξουν στον «πόλεμο» της εγωικής ενέργειας αλλά ταυτόχρονα να μπορούν να γειώνουν και την ενέργεια της αγάπης, την ανώτερη πνευματική ενέργεια. Όλα αυτά τα επόμενα 50 χρόνια που ακολούθησαν τη δεκαετία του ’60 ενσαρκώθηκαν πολύ έμπειρες, «κωλοπετσωμένες» ψυχές (εάν μας επιτρέπετε την χρήση αυτής της έκφρασης) στο γήινο πεδίο. Ψυχές που μπορούσαν ταυτόχρονα να λειτουργήσουν μέσα στην πολεμική της εγωϊκής ενέργειας αλλά και να κουβαλάνε και το Φως της ενέργειας της καρδιάς. Αυτές οι ψυχές στο παρελθόν, καρμικά, είχαν γνωρίσει πολύ καλά το παιχνίδι της εγωϊκής ενέργειας. Και ξέρετε γιατί το ήξεραν; Γιατί ήταν από τις πρώτες που συμμετείχαν στη δημιουργία του (ίσως μας δοθεί η ευκαιρία σε κάποιο άλλο κείμενο να αναφερθούμε περισσότερο σε αυτό το «φαινομενικά παράδοξο» γεγονός, στο πως οι ψυχές που σήμερα πρωταγωνιστούν στην ανατροπή της εγωϊκής ενέργειας ήταν αυτές που έφεραν την εγωϊκή ενέργεια στον πλανήτη!).

Οι περισσότερες τέτοιες ψυχές ενσαρκώθηκαν εθελοντικά και όχι λόγω καρμικής υποχρέωσης. Αυτός είναι και ο λόγος εάν προσέξετε καλύτερα που αυτές οι ψυχές σε αυτή τους την τελευταία γήϊνη ενσάρκωση βρίσκονται μέσα σε καλές και ισορροπημένες για την αποστολή τους «ευνοϊκές» συνθήκες. Δηλαδή δεν βιώνουν ούτε ακραίες συνθήκες πόνου και στέρησης ούτε υπερβολής «ηδονών» με κίνδυνο την προσκόλληση στα φαινόμενα. Ενσαρκώθηκαν εθελοντικά για να προσφέρουν υπηρεσία.

Αυτές οι «επίλεκτες» ψυχές λειτουργούν ακριβώς όπως ένας στρατός αρχικά στέλνει τους κομάντος του στο εχθρικό έδαφος για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και προγεφυρώματα έτσι ώστε ν’ ακολουθήσει η «απόβαση» του κυρίως σώματος.

Γι’ αυτό δεν πρέπει να θεωρείται τους εαυτούς σας «κατώτερους» σε σχέση με τις «καινούργιες ψυχές» γιατί πολύ απλά ανήκετε στην επίλεκτη ομάδα ψυχών με ειδικότητα τις αποστολές «αυτοκτονίας» (για να δώσουμε και ένα δραματικό τόνο στην αφήγηση).

Σας παρακαλούμε για μια στιγμή σταματήστε το διάβασμα και απευθύνετε ένα χαιρετισμό γεμάτο τιμή και σεβασμό σε όλες αυτές (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας) τις «επίλεκτες» ψυχές που ήρθαν νωρίτερα και άνοιξαν το δρόμο ώστε να είναι δυνατή η μαζική απόβαση ψυχών στον πλανήτη που θα γειώσουν σε μεγάλη κλίμακα την ενέργεια της καρδιάς.

 

Κλείνουμε λοιπόν αυτή την μεγάλη παρένθεση σχετικά με τις καινούργιες και τις παλαιότερες ψυχές και επανερχόμαστε στο γιατί η ενέργεια της καρδιάς εξασφαλίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει παθογένεια όσον αφορά το χρήμα.

 

Είπαμε ότι η μια από τις δύο σημαντικές ποιότητες της είναι η ροή της ευκολίας. Η δεύτερη και ίσως σημαντικότερη είναι η ροή της επάρκειας.

Η ψυχή για να εκφραστεί χρειάζεται να υπάρχει επάρκεια των συνθηκών που τις είναι απαραίτητες για να το κάνει άνετα. Φυσικά μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι και οι οικονομικές. Προσοχή επάρκεια σημαίνει όχι λιγότερο από αυτό που είναι απαραίτητο αλλά κυρίως όχι περισσότερο.

Το περισσότερο το επιδιώκει η εγωϊκή ενέργεια επειδή βρίσκεται σε κατάσταση φόβου και ανασφάλειας ότι δεν θα έχει αρκετά. Για την ενέργεια της καρδιάς το περισσότερο είναι εμπόδιο, γίνεται βαρίδιο που θα την εμποδίσει να εκφράσει αυτό που πραγματικά θέλει. Φανταστείτε να θέλει η ψυχή σας να εκφραστεί ως συγγραφέας που του χρειάζεται χρόνος και κάποια απομόνωση για να γράψει και εσείς να αποκτάτε συνεχώς καινούργια περιουσιακά στοιχεία τα οποία να χρειάζεται να τα διαχειρίζεστε σε καθημερινή βάση. Τότε το περισσότερο σε οικονομική βάση γίνεται εμπόδιο.

Η ενέργεια της καρδιάς θα εξασφαλίζει σε κάθε άνθρωπο που θα την εμπιστεύεται και θα της επιτρέπει να λειτουργήσει μέσα του αυτή τη ροή της επάρκειας. Αυτή η επάρκεια θα του έρχεται με ευκολία έτσι ώστε να έχει όλο το χρόνο και τα αποθέματα να ασχοληθεί με το πιο ωραίο κομμάτι της ζωής που είναι η δημιουργική έκφραση των ταλέντων που έχει ο κάθε άνθρωπος. Η ενέργεια της καρδιάς (και όχι ο νους και το ένστικτο της επιβίωσης) είναι που θα δείχνει στον κάθε άνθρωπο το πόσο είναι το αρκετό γι’ αυτόν σε κάθε δεδομένη στιγμή της ζωής του και τι είναι και το πιο εύκολο γι’ αυτόν. Η ίδια η καρδιά δεν επιτρέπει την απληστία γιατί της είναι εμπόδιο στην δημιουργική της έκφραση και άρα στην ευδαιμονία της. Προσοχή εάν η αυθεντική έκφραση της καρδιάς σας απαιτεί μεγάλο οικονομικό πλούτο, η ενέργεια της καρδιάς σας (στην ουσία η ενέργεια της ψυχής σας), θα σας οδηγήσει σε αυτόν έτσι ώστε να εκφράσετε το έργο σας που έχει ως απαραίτητη συνθήκη το μεγάλο πλούτο. Λιγότερος πλούτος σε αυτήν την περίπτωση είναι εμπόδιο στο έργο της καρδιάς και της ψυχής σας.

Η ενέργεια της καρδιάς είναι η απευθείας σύνδεση με τον πυρήνα της Θείας Δημιουργίας. Η καρδιά δεν έχει λόγο να είναι άπληστη γιατί είναι συνδεδεμένη με τη Θεία ενέργεια και γνωρίζει ότι Αυτή είναι η Πηγή των πάντων. Αυτή είναι που την τροφοδοτεί με ότι της είναι απαραίτητο. Γι’ αυτό και όλοι οι μεγάλοι πνευματικοί δάσκαλοι επέμεναν να δείχνουν ότι η λύση ήταν η καρδιά και όχι το μυαλό.

Η εγωϊκή ενέργεια αυτό δεν μπορεί να το αντιληφθεί γιατί βρίσκεται στην κατάσταση της χωριστικότητας. Αυτό σημαίνει ότι είναι αποκομμένη από τη Θεϊκή ενέργεια άρα δεν έχει την βεβαιότητα της συνεχούς τροφοδοσίας από την αιώνια πηγή των πάντων. Έτσι νιώθει μόνη, γεμάτη ανασφάλεια και φόβο. Αυτή την ανασφάλεια προσπαθεί να την αναπληρώσει με τη συσσώρευση στο οτιδήποτε κρίνει ότι θα την προστατεύσει από την ανασφάλεια της και θα της δώσει μια αίσθηση δύναμης και ασφάλειας. Χρειάζεται τα πάντα σε μεγάλες ποσότητες γιατί ποτέ δεν ξέρει εάν της είναι αρκετά αυτά που έχει. Η απληστία τότε, υποχρεωτικά γίνεται στρατηγική επιβίωσης. Η εγωϊκή ενέργεια βιώνει ότι είναι μόνη της, φυσικά δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον εαυτό της γιατί αυτός είναι που νιώθει κύρια την ανασφάλεια. Είναι εγκλωβισμένη σ’ ένα φαύλο κύκλο.

Η ενέργεια της καρδιάς που φέρνει τη ροή της επάρκειας θα γίνει αντιληπτή ως μια ενέργεια λεπτή και ζεστή με ένα βαθύ αίσθημα εμπιστοσύνης και ικανοποίησης. Είναι το αίσθημα της ικανοποίησης ότι όλα όσα χρειάζονται για την πλήρη έκφραση των αληθινών επιθυμιών της ψυχής στο φυσικό κόσμο της είναι όλα ήδη διαθέσιμα. Δεν χρειάζεται ο άνθρωπος να «κοιτάξει» έξω και να ψάξει για την ικανοποίηση τους εκεί γιατί η χορηγία συμβαίνει μέσα στην ενέργεια της καρδιάς από τη σύνδεση της με τη Θεϊκή Πηγή της δημιουργίας των πάντων. Ο άνθρωπος που βιώνει αυτήν την ενέργεια της επάρκειας που αναβλύζει από την καρδιά νιώθει ευγνωμοσύνη για ότι «ήδη νιώθει ότι έχει λάβει», νιώθει ότι η Θεϊκή πηγή τον φροντίζει και τον προσέχει και βλέπει όλες τις υλικές εκφάνσεις γύρω του να του αντανακλούν αυτή την αίσθηση εμπιστοσύνης, ευγνωμοσύνης και ασφάλειας που προκύπτει από τη ροή της επάρκειας στην ενέργεια της καρδιάς. Αυτή είναι η αληθινή αίσθηση της αφθονίας, η απελευθερωτική αφθονία που προέρχεται από την καρδιά και όχι η αφθονία η προερχόμενη από την εγωϊκή ενέργεια που όσα περισσότερα αποκτούσε κάποιος τόσο πιο πολύ τον δέσμευαν αρνητικά.

Προσοχή η ενέργεια της ροής της επάρκειας είναι αίσθηση. Δεν είναι κάποια συγκεκριμένη ποσότητα που την προαποφασίζεις με τη λογική. Πρακτικά, αυτή η προερχόμενη από την καρδιά αίσθηση είναι που θα καθοδηγεί το νου σας να γνωρίζετε ποιο είναι το «αρκετό και επαρκές» για εσάς σε κάθε δεδομένη κατάσταση. Έτσι ο νους θα μπει στην υπηρεσία της καρδιάς και κυρίως θα εξαλειφθεί η απληστία καθώς είπαμε η καρδιά λειτουργεί άριστα μόνο με την ποσότητα που είναι κατάλληλη σε κάθε κατάσταση. Το λιγότερο και το περισσότερο είναι αρνητικές καταστάσεις για την ενέργεια της καρδιάς. Και αφού η καρδιά είναι σε μόνιμη σύνδεση με τη Θεϊκή ενέργεια πάντοτε γνωρίζει μέσω της Θεϊκής Σοφίας ποια είναι η βέλτιστη ποσότητα για κάθε περίπτωση και τι ακριβώς χρειάζεται για να εκφραστεί η ψυχή πλήρως.

Γι’ αυτό είπαμε ότι η ενέργεια της καρδιάς το μόνο που χρειάζεται είναι η εμπιστοσύνη να στραφούμε σε αυτήν. Ίσως δυσκολευτούμε λίγο να μεταβούμε από το συναίσθημα του φόβου της εγωϊκής ενέργειας στο συναίσθημα της εμπιστοσύνης της καρδιάς αλλά αξίζει τον κόπο η όποια πρόσκαιρη δυσκολία χρειαστεί να υπερβούμε.

Η ενέργεια της καρδιάς θα τακτοποιήσει όλα μας τα ζητήματα σε όλους τους τομείς, όχι μόνο τον οικονομικό γιατί για να υπάρξει πλήρης η έκφραση της ψυχής δεν πρέπει το άτομο να βιώνει καμία σοβαρή έλλειψη η πόνο.

Είναι αυτή η ενέργεια που θα ξαναφέρει στην επιφάνεια τη φυσική μας ομορφιά και αθωότητα. Μέσα από την φυσική μας αθωότητα και καλοσύνη θα εκφράσουμε τους αληθινούς μας εαυτούς στην φυσική πραγματικότητα. Όλοι οι άνθρωποι αυτό που λαχταράμε είναι να αγαπηθούμε και να γίνουμε αποδεκτοί για αυτό που πραγματικά είμαστε χωρίς να χρειάζεται να φορέσουμε μάσκες. Η ενέργεια της καρδιάς θα μας οδηγήσει να εκφράσουμε την αληθινή μας φύση και ν’ αγαπηθούμε γι’ αυτήν.

Είναι ψέμα και παρανόηση ότι η πνευματική εξέλιξη επιβάλλει καθ’ οποιοδήποτε τρόπο την εγκατάλειψη της φυσικής έκφρασης και τη στροφή στα πνευματικά πεδία. Η αλήθεια είναι η ενέργεια της καρδιάς, που ζητάει να εκφράσει την πνευματική μας φύση μέσα στην υλική πραγματικότητα και στην ουσία να «φέρουμε τον ουρανό στη γη» και όχι να εγκαταλείψουμε την υλική πραγματικότητα για χάρη της πνευματικής ζωής.

Αυτός θα είναι ο επίγειος παράδεισος που μνεία του γίνεται σε πολλές εσωτερικές παραδόσεις και θρησκείες. 

Αυτή η συνειδητοποίηση από καρδιάς για το ποιοι πραγματικά είμαστε, που θα γίνει λόγω της νέας ενέργειας που ήδη έχει «τυλίξει» τον πλανήτη, θα αποτελέσει το μαγνήτη και καταλύτη που θα αλλάξει τις ζωές μας. Αυτή η αλλαγή δεν θα γίνει με τον παλιό τρόπο της πίεσης και του ζορίσματος που ξέραμε μέχρι σήμερα αφού όπως είπαμε η ενέργεια της καρδιάς δεν είναι ενέργεια «πολεμικής φύσεως» αλλά βίωσης της υπέροχης σύνδεσης με την Ύπαρξη. Είναι η ενέργεια της ενότητας, όπου δεν έχεις να πολεμήσεις με κάτι αφού όλα είναι ένα, δεν υπάρχει ουσιαστικά κάτι «εκεί έξω».

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε σε αυτό το σημείο κάτι. Στο υλικό επίπεδο θα συνεχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τους εαυτούς μας ως «ξεχωριστά άτομα» αλλά σε επίπεδο καρδιάς θα έχει υποχωρήσει η χωριστικότητα. Δεν θα αισθανόμαστε τους άλλους τόσο «ξένους» και «απειλητικούς» όπως συμβαίνει με την εγωϊκή ενέργεια. 

Ότι χρειαζόμαστε για πλήρη έκφραση θα το νιώθουμε όμορφα στην καρδιά μας χωρίς πίεση και το κυριότερο θα μπαίνει στη ζωή μας με τρόπο που δεν θα απαιτεί κόπο και αγώνα. Η ενέργεια μας θα διατίθεται κυρίως για να ευχαριστηθούμε και να εκφράσουμε και στον υλικό κόσμο, αυτό που ήταν επιθυμία στην καρδιά και την ψυχή μας. Η υλοποίηση των ευχών και επιθυμιών μας θα είναι «γλυκοί ψίθυροι» του Θεού προς εμάς και όχι μια ατελείωτη ταλαιπωρία βασάνων και απογοητεύσεων όπως είναι τώρα στην εγωϊκή ενέργεια.

Το άφημα στις επιθυμίες της καρδιάς μας θα γίνεται μ’ ένα πολύ φυσικό και εύκολο τρόπο που μόνο τα βρέφη μπορούν να βιώσουν σήμερα.  

Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνουμε είναι να νιώθουμε την ενέργεια της καρδιάς δηλαδή να είμαστε ένα μαζί της σε αισθαντικό επίπεδο, όλα τ’ άλλα θα τα αναλαμβάνει η συνεχής υποστήριξη και πρόνοια του Σύμπαντος.       

Γι’ αυτό είπαμε ότι η ενέργεια της καρδιάς είναι ενέργεια του «ΕΙΜΑΙ» και όχι του «ΚΑΝΩ» όπως είναι η εγωική ενέργεια της χωριστικότητας.

 

Για να διευκολύνουμε τη μετάβαση στην καινούργια φάση της ενέργειας θα σας δοθεί ένας σύντομος διαλογισμός ο «καθοδηγούμενος διαλογισμός της καρδιάς» τον οποίο θα εκτελούν οι χειριστές του οραματισμού έτσι ώστε να έρθουν σε μεγαλύτερη επαφή με την ενέργεια της καρδιάς. 

Αυτόν τον καθοδηγούμενο διαλογισμό της καρδιάς μπορείτε να τον εκτελείτε όποτε θέλετε και όσο συχνά θέλετε. Ο σκοπός του είναι να σας συντονίσει με την ενέργεια της καρδιάς και στην ουσία να μετουσιώσει την κατώτερη εγωϊκή ενέργεια. Επίσης θα ήταν πολύ καλό την Κυριακή προτού εκτελέσετε τον κανονικό οραματισμό για το χρήμα εάν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου και την διάθεση, να εκτελέσετε νωρίτερα τον «καθοδηγούμενο διαλογισμό της καρδιάς» και στη συνέχεια «o χειριστής συντονιζόμενος με την καρδιά του», να εκτελεί τον οραματισμό. Αυτός ο συνδυασμός θα είναι ποιοτικά ο καλύτερος.

 

  • ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ" - ΚΛΙΚ ΕΔΩ


  • ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ" - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 


Ηχητικά αρχεία καθοδηγούμενου διαλογισμού της καρδιάς
Το κείμενο του καθοδηγούμενου διαλογισμού της καρδιάς
Λίστα e-mails

Δήλωσε συμμετοχή ελεύθερα και γίνε ο επόμενος ζωντανός και φωτεινός κρίκος της παγκόσμιας αλυσίδας του New Earth Network, απλά πληκτρολογώντας στο παρακάτω πεδίο το e-mail σου και πατώντας στη συνέχεια το σύμβολο +:: Ταυτότητα :: Κόμβος Πλανητικής Αλληλεγγύης :: “BY PASS” ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ :: Δημιουργία Λογαριασμών Αλληλεγγύης & Συμπόνοιας σε Τράπεζες, Σούπερ Μάρκετ και άλλους θεσμούς με τη θαυμαστή δύναμη της μόχλευσης (πολύ μικρή οικονομική συμμετοχή αλλά από πολλούς ανθρώπους) :: Ομαδικές Εργασίες Πλανητικής Υπηρεσίας :: Νέα - Ανακοινώσεις :: ΟΜΙΛΙΑ - ΚΑΡΜΑ & ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ :: Κείμενα Κλειδιά των "Δυνάμεων του Φωτός" :: Η Μεγάλη Ενεργειακή Κρούση :: ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ - Η Τέχνη & Επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας :: Ανοιχτή Γραμμή Πνευματικής Καθοδήγησης :: Κείμενα Κλειδιά στη Συνειδητή Δημιουργία :: Επικοινωνία :: Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα :: Βίντεο Αρχείο "Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα" :: Εξελίξεις που έχουν προκύψει από τον Οραματισμό :: Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα :: Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα :: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΡΜΑ-ΧΡΕΟΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ :: Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ DNA :: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ) ::


 Login   Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 4.8 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης