Αρχική |  Site Map |  English
Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα (διευρυμένη εκδοχή)

Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα (διευρυμένη εκδοχή)

 

(Προετοιμασία)

Εξασφαλίζουμε ένα μέρος όπου δεν θα μας ενοχλήσουν για λίγη ώρα, αποταυτιζόμαστε από τις έγνοιες της καθημερινότητας, ηρεμώντας ταυτόχρονα το νου και τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Καθόμαστε με όρθιο τον κορμό σε ένα άνετο κάθισμα, με τα χέρια επάνω στους μηρούς. Δεν πρέπει να σταυρώνουμε τα χέρια ή τα πόδια, γιατί έτσι μπλοκάρουμε τη ροή της ομαδικής ενέργειας.

Και έτσι χαλαροί και ήρεμοι, κλείνουμε τα μάτια και ξεκινάμε…

 

(Βήμα1. Παρακολούθηση αναπνοής).

Στρέφουμε την προσοχή μας στη φυσική λειτουργία της αναπνοής μας.

Και αρχίζουμε να παρακολουθούμε κάθε κύκλο της αναπνοής, απλά και χαλαρά, χωρίς να επεμβαίνουμε καθόλου στο φυσικό της ρυθμό.

Και γινόμαστε ένα με την αναπνοή μας, καθώς την παρακολουθούμε να διεξάγεται ήρεμα και αβίαστα.

 

(Βήμα 2. Χαλάρωση – αποταύτιση από το φυσικό σώμα).

Και παραμένοντας πάντα σε πλήρη εγρήγορση, τώρα, φανταζόμαστε ένα απαλό και θεραπευτικό ρεύμα χαλάρωσης, που αντλείται από τον ωκεανό της άπειρης κοσμικής ενέργειας που μας περιβάλει, να διεισδύει στο σώμα μας από τα πέλματα και να ανεβαίνει σιγά σιγά προς τα πάνω, εμποτίζοντας βαθιά τους μύες, τα οστά και τα ζωτικά όργανα μας, χαλαρώνοντας και αναζωογονώντας ολόκληρο τον οργανισμό μας.

Έτσι νιώθουμε το ρεύμα να ανεβαίνει από τα πέλματα μέχρι τους μηρούς.

Από εκεί να διεισδύει στους γοφούς και την κοιλιά, μέχρι τη μέση μας

Τώρα να ανεβαίνει από πίσω, ξεκινώντας από τη μέση και φτάνοντας μέχρι τον αυχένα.

Και παραμένοντας πάντα σε πλήρη εγρήγορση, νιώθουμε το ρεύμα χαλάρωσης να ανεβαίνει τώρα από την κοιλιά και να διεισδύει στο στομάχι, στα στήθος και στο θώρακα, μέχρι επάνω στην περιοχή του λαιμού και των ώμων.

Και από εκεί να κατέρχεται στα μπράτσα, στους πήχεις και τις παλάμες 

Τέλος, από το λαιμό, το ρεύμα διεισδύει στο κεφάλι.

Και παραμένοντας πάντα σε πλήρη εγρήγορση, το ρεύμα χαλάρωσης φτάνει τελικά μέχρι την κορυφή του κεφαλιού μας, οπότε η προσοχή μας και άρα η συνείδησή μας μεταφέρεται 2-3 εκατοστά έξω και πάνω από το φυσικό μας σώμα, το οποίο βλέπουμε να αναπαύεται φωτεινό, χαλαρό και υγιές.

 

(Βήμα 3. Επίτευξη Κενότητας του νου σε κατάσταση Παρουσίας).

Παραμένοντας πάντα σε πλήρη εγρήγορση, οραματιζόμαστε τώρα πως βρισκόμαστε ως μονάδα καθαρής συνείδησης μέσα σ’ ένα μπλε, ζωηρό λαμπερό πεδίο, αυτό του Κοσμικού Αιθέρα ή Κενού Χώρου.

Εδώ δημιουργούνται και εκπηγάζουν ως Σκεπτομορφές (δηλαδή ως σκέψεις, συναισθήματα και ενέργεια) όλα τα άπειρα ενδεχόμενα και οι παράλληλες εκδοχές που στη συνέχεια υλοποιούνται ως γεγονότα στην υλική μας πραγματικότητα.

Εδώ, παραμένουμε για λίγο επιβάλλοντας κενότητα νου, προσπαθώντας δηλαδή να βρεθούμε σε μια κατάσταση συνείδησης χωρίς σκέψεις, συναισθήματα και επιθυμίες, σε μια κατάσταση Παρουσίας, όπου η μόνη αίσθηση που διατηρούμε είναι η αντίληψη της Ύπαρξης σε πλήρη Εγρήγορση.

 

(Βήμα 4. Ενατένιση και Προσευχή).

Και παραμένοντας πάντα σε πλήρη εγρήγορση, στρέφουμε τώρα την προσοχή μας προς τις ανώτερες ποιότητες της Ύπαρξης: τη Θεία Σοφία, την Θεία Αγάπη, την Ενότητα, την Ελευθερία, τη Συνειδητότητα, το Φως της Θείας Συνείδησης, ερχόμενοι σε συντονισμό μαζί τους.

Και τώρα, προσευχόμαστε στο Θεό και στις ανώτερες πνευματικές Υπάρξεις (π.χ. τον Χριστό, τους Προφήτες, τους αγγέλους, τους αγίους, τα φωτισμένα όντα, κ.λ.π), ζητώντας να βοηθήσουν την Ελλάδα στην προσπάθεια μετουσίωσής της και αυτή να συμβάλλει με τη σειρά της στη μετουσίωση όλης της Γης.

 

(Βήμα 5. Επαφή και μετάβαση στα Ανώτερα Πνευματικά Πεδία)

Και παραμένοντας πάντα σε πλήρη εγρήγορση, βλέπουμε και νιώθουμε τη δόνηση της προσευχής μας και της συνειδητής μας πρόθεσης για το Καλό, να μάς μεταφέρουν σε ένα φωτεινό, πνευματικό, χρυσόλευκο πεδίο, πλημμυρισμένο από φωτεινά όντα, φωτεινές υπάρξεις και ανώτερες δονητικά ενέργειες. Σε αυτό το ανώτερο πεδίο υπάρχει ένα ολοφώτεινος χρυσός πνευματικός Ήλιος απ’ όπου πηγάζει κάθε ακτίνα Φωτός αυτού του πεδίου. Απ’ αυτόν τον πνευματικό Ήλιο πηγάζει και το Φως του Ελληνικού αρχετύπου.

 

(Βήμα 6. Δήλωση συνειδητής πρόθεσης)  

Εδώ, μέσα στο ανώτερο Φως, παραμένοντας πάντα σε πλήρη εγρήγορση, εκφωνούμε επαναλαμβάνοντας σιγανά ή σιωπηρά (δηλαδή νοητικά) τις παρακάτω επικλήσεις:

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε και να αφυπνίζει μέσα μου τη Θεία Σου ουσία»

Λέμε την παραπάνω επίκληση περίπου 10-15 φορές.

Στη συνέχεια βλέπουμε όλα τα φωτεινά όντα που βρίσκονται στο χρυσόλευκο πεδίο να παίρνουν μέρος και αυτά στην επίκληση και όλοι μαζί πλέον σαν μια χορωδία να εκφωνούμε:

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε και να αφυπνίζει μέσα μας την Θεία Σου ουσία»

Λέμε την παραπάνω επίκληση περίπου 10-15 φορές.

Στη συνέχεια βλέπουμε να ενώνονται μαζί μας και τα μέλη της φυσικής μας οικογένειας και όλοι μαζί (και τα φωτεινά όντα συνεχίζουν να εκφωνούν) να εκφωνούμε την επίκληση

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε (εισπνοή) και να αφυπνίζει μέσα μας την Θεία Σου ουσία (εκπνοή)»

Στη συνέχεια ενώνονται μαζί μας οι συγγενείς μας και οι άνθρωποι της πόλης που κατοικούμε και όλοι μαζί συνεχίζουμε να εκφωνούμε

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε (εισπνοή) και να αφυπνίζει μέσα μας την Θεία Σου ουσία (εκπνοή)»

Στη συνέχεια βλέπουμε όλο τον πληθυσμό της Ελλάδος να συμμετέχει και όλοι μαζί σαν μια γιγάντια χορωδία συνεχίζουμε την ίδια επίκληση

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε (εισπνοή) και να αφυπνίζει μέσα μας την Θεία Σου ουσία (εκπνοή)»

Λέμε τις παραπάνω επικλήσεις περίπου 10 φορές την κάθε μια.

Σε αυτό το σημείο μπορούμε να προσθέσουμε και όλη την επίκληση της σύντομης εκδοχής και να λέμε εναλλακτικά με την τελευταία επίκληση και την επίκληση της σύντομης εκδοχής δηλαδή μια φορά το

 

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε (εισπνοή) και να αφυπνίζει μέσα μας την Θεία Σου ουσία (εκπνοή)»

Και μια φορά το


"Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου, Κύριε, (εισπνοή) 

 το Πνεύμα, την Ψυχή, το Βίο των Ελλήνων (εκπνοή)

 και να μας απαλλάσσει από κάθε εκδήλωση Κακού (εισπνοή)

 συντονισμένους διατελώντας ες αεί στη Θεία Βούλησή Σου (εκπνοή)"

 

Λέμε τις παραπάνω, εναλλακτικά εκφωνούμενες, 2 επικλήσεις συνολικά περίπου 20 φορές.

Εδώ μπορούμε να αρχίσουμε να εξειδικεύουμε και να συμπεριλαμβάνουμε ειδικότερα τμήματα του Ελληνικού κοινωνικού συνόλου όπως πχ τους Έλληνες βουλευτές μέσα στη βουλή να λένε και αυτοί μαζί μας την επίκληση μας. Ή μπορούμε να προσθέσουμε, τους δικαστές, το σώμα της αστυνομίας, τα νοσοκομεία, το στρατό, την παιδεία, την εκκλησία κτλ. (λέμε όλοι μαζί όπως είπαμε εναλλακτικά τις δύο τελευταίες επικλήσεις)

Σημαντικό να γίνει κατανοητό σε αυτό το σημείο ότι όταν βάζουμε πχ τους βουλευτές μέσα στην χορωδία της επίκλησης μας, τους συμπεριλαμβάνουμε όλους ασχέτως των προτιμήσεων ή συμπαθειών μας ή εάν οι ίδιοι δηλώνουν θρησκευόμενοι ή άθεοι.

Το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης επίκλησης είναι η ομόφωνη και ενωτική επίκληση όλου του ελληνικού λαού (σε πνευματικό επίπεδο) να ζητήσει την καταλυτική επέμβαση της Θεϊκής δύναμης. Η κρούση σε όλους τους Έλληνες για συμμετοχή σε αυτή την επίκληση γίνεται σε πνευματικό επίπεδο, σε επίπεδο Ανώτερου Εαυτού, εκεί που ξέρουμε όλοι ότι το πιο σημαντικό είναι η ενότητα και η στροφή μας στη Θεϊκή δύναμη για βοήθεια. Η επίκληση μας για ενότητα δεν γίνεται στο επίπεδο της κατώτερης προσωπικότητας μας, εκεί δηλαδή όπου υπάρχουν τα «καρμικά μιάσματα» της Ελληνικής ψυχής και φυλής, που εκφράζονται με έντονες αντιπαλότητες, μίση, αλληλοσπαραγμό και προσπάθεια ικανοποίησης των μικροσυμφερόντων των διαφόρων ομάδων ή ατόμων που μάχονται για εξουσία και επιβολή.

Με την κρούση στο επίπεδο του Ανώτερου Εαυτού όλων των Ελλήνων παρακάμπτουμε αυτές τις άσχημες καρμικές τάσεις της Ελληνικής ψυχής και στρεφόμαστε απευθείας στις ανώτερες ποιότητες της.

Έτσι στο τέλος πάλι όλοι μαζί σαν μια γιγάντια χορωδία εκφωνούμε την επίκληση

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε και να αφυπνίζει μέσα σε όλους τους Έλληνες την Θεία Σου ουσία»

Λέμε την παραπάνω επίκληση περίπου 10-15 φορές.

Στη συνέχεια λέμε την παρακάτω επίκληση

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε και να αφυπνίζει μέσα σε όλη την Ελλάδα την Θεία Σου ουσία»

Λέμε την παραπάνω επίκληση περίπου 10-15 φορές.

(Σημείωση: Μπορούμε εδώ σαν παραλλαγή, όσοι το επιθυμείτε, μόλις ολοκληρώσετε την επίκληση για την Ελλάδα να προσθέσετε και γείτονες χώρες ή και μεγάλες περιοχές όπως πχ όλη η Ευρώπη ή ακόμη και όλο τον πλανήτη βλέποντας όλοι οι άνθρωποι, παγκόσμια ενωμένοι, σαν μια τεράστια  πλανητική χορωδία όλων των κρατών και φυλών να εκφωνούν την επίκληση

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε και να αφυπνίζει μέσα μας τη Θεία Σου ουσία»)

Τέλος επιστρέφουμε στην αρχική επίκληση και εκφωνούμε ατομικά

«Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου Κύριε και να αφυπνίζει μέσα μου τη Θεία Σου ουσία»

Λέμε την παραπάνω επίκληση περίπου 10-15 φορές.

Και παραμένοντας σε πλήρη εγρήγορση, στρέφουμε τώρα την προσοχή μας στον πνευματικό ήλιο και στις Ανώτερες ποιότητες, ενέργειες και υπάρξεις, των οποίων επικαλεστήκαμε τη βοήθεια, και απευθύνουμε μια μεγάλη ευχαριστία.

 

(Βήμα 7. Επαναφορά στην Κενότητα).

Και αποχαιρετώντας με σεβασμό τα Φωτεινά, Ανώτερα Πνευματικά Πεδία, επανερχόμαστε στο φωτεινό μπλε χώρο του Αιθέρα, παραμένοντας για λίγο σε κατάσταση Παρουσίας σε Εγρήγορση, με κενότητα του νου.

  

(Βήμα 8. Επαναφορά της προσοχής στο φυσικό μας σώμα).

Και παραμένοντας σε πλήρη εγρήγορση, επικεντρώνουμε τη συνείδησή μας στο φυσικό μας σώμα που αναπαύεται χαλαρωμένο, και αποκτούμε επίγνωση των ζωτικών του λειτουργιών.

 

(Βήμα 9. Παρακολούθηση αναπνοής).

Τέλος, παρακολουθούμε για λίγο, όπως ακριβώς στο ξεκίνημα της διαδικασίας, τη λειτουργία της αναπνοής μας.

Σιγά σιγά επανερχόμαστε πλήρως και ήρεμα ανοίγουμε τα μάτια κουνώντας ελαφρά τα πόδια και τα χέρια μας...

 

:: Ταυτότητα :: Κόμβος Πλανητικής Αλληλεγγύης :: “BY PASS” ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ :: Δημιουργία Λογαριασμών Αλληλεγγύης & Συμπόνοιας σε Τράπεζες, Σούπερ Μάρκετ και άλλους θεσμούς με τη θαυμαστή δύναμη της μόχλευσης (πολύ μικρή οικονομική συμμετοχή αλλά από πολλούς ανθρώπους) :: Ομαδικές Εργασίες Πλανητικής Υπηρεσίας :: Νέα - Ανακοινώσεις :: ΟΜΙΛΙΑ - ΚΑΡΜΑ & ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ :: Κείμενα Κλειδιά των "Δυνάμεων του Φωτός" :: Η Μεγάλη Ενεργειακή Κρούση :: ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ - Η Τέχνη & Επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας :: Ανοιχτή Γραμμή Πνευματικής Καθοδήγησης :: Κείμενα Κλειδιά στη Συνειδητή Δημιουργία :: Επικοινωνία :: Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα :: Βίντεο Αρχείο "Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα" :: Εξελίξεις που έχουν προκύψει από τον Οραματισμό :: Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα :: Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα :: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΡΜΑ-ΧΡΕΟΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ :: Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ DNA :: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ) ::


 Login   Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 4.8 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης