Αρχική |  Site Map |  English
Αρχική \ Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα \ Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα \ Το κείμενο του καθοδηγούμενου διαλογισμού της καρδιάς

Το κείμενο του καθοδηγούμενου διαλογισμού της καρδιάς

 

 

Κάθησε κάπου άνετα με κλειστά τα μάτια.

4

Στρέψε την προσοχή σου στην αναπνοή, ήρεμα και χαλαρά, χωρίς να επέμβεις στο ρυθμό της.

4

Άσε τη συνειδητότητα σου να εστιαστεί στο ρυθμό της αναπνοής, αποκλείοντας (όσο γίνεται) τις υπόλοιπες εντυπώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.

5

Εισπνοή…εκπνοή…εισπνοή…εκπνοή…εισπνοή…εκπνοή…

5

Στρέψε τώρα την προσοχή στην καρδιά σου. Νιώσε την περιοχή της καρδιάς σου εσωτερικά. Επικεντρώσου στο κέντρο της περιοχής της καρδιάς.

4

Άφησε όλη την προσοχή της συνειδητότητας σου να εστιαστεί σ’ αυτό το σημείο.

4

Άρχισε ν’ αναπνέεις από αυτό το σημείο του κέντρου της καρδιάς.

4

Εισπνοή…εκπνοή…εισπνοή…εκπνοή…εισπνοή…εκπνοή…

5

Με κάθε εισπνοή νιώθεις την αίσθηση στο σημείο της καρδιάς να δυναμώνει και με κάθε εκπνοή ν’ απλώνεται η ενέργεια γύρω από αυτό το σημείο. (δεν έχει σημασία το μέγεθος του απλώματος. Συνήθως αρχικά είναι πιο μικρό, όσο όμως συνεχίζεται ο διαλογισμός η ακτίνα απλώματος μεγαλώνει).

5

Εισπνοή, εκπνοή…εισπνοή, εκπνοή…εισπνοή, εκπνοή…

5

Η προσοχή σου παραμένει στο κέντρο της καρδιάς απ’ όπου πλέον αναπνέεις. Η όλη διαδικασία γίνεται με ήρεμο τρόπο, χωρίς καμία πίεση, χωρίς προσδοκίες «επιτυχίας» ή «αποτυχίας».

4

Νιώθεις την ποιότητα της δόνησης της καρδιάς καθώς αυτή αρχίζει ν’ απλώνεται ολοένα και σε μεγαλύτερη ακτίνα γύρω σου και μέσα στο αυρικό σου πεδίο.

4

Είναι μια ενέργεια γλυκιά, ήρεμη, ζεστή, που καλωσορίζει και υποδέχεται πρόθυμα την κάθε μονάδα συνειδητότητας που στρέφει την προσοχή της σε αυτήν και ενώνεται μαζί της…(στην προκειμένη περίπτωση με τον εαυτό σου).

4

Νιώσε την ελαφρότητα της και την ανυψωτική συναισθηματική ισχύ της.

4

Αρχίζεις και νιώθεις το φυσικό σου φορέα ενεργειακά πιο λεπτό, σαν να είναι πιο αιθέριος, πιο ανάλαφρος μέσα από την ένωση με την ενέργεια της καρδιάς.

4

Νιώθεις ότι ένα αίσθημα εμπιστοσύνης σε γεμίζει, ένα αίσθημα ότι όλα στην ζωή σου είναι τακτοποιημένα, ότι μια άπειρα ανώτερη και σοφότερη δύναμη τα έχει αναλάβει όλα.

4

Αυτό το αίσθημα της εμπιστοσύνης είναι σχεδόν μεθυστικό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το ν’ αφεθείς, να εγκαταλειφθείς στη ζεστή του φροντίδα και προστασία.

4

Είναι ένα αίσθημα χαρούμενο που σε γεμίζει με ευγνωμοσύνη, είναι αυτό που λαχταρούσες να βιώσεις όλη σου τη ζωή όταν ήσουν κουρασμένος από το συνεχή αγώνα. Είναι μια ανώτερη αίσθηση ελευθερίας. Είναι μια αίσθηση ανυψωτικής ανακούφισης και χαράς που σου φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο.

7

Ενώ έχεις πάντοτε κλειστά τα μάτια και είσαι επικεντρωμένος σε αυτήν την αίσθηση, έχεις βάλει στο πρόσωπο σου ένα πλατύ χαμόγελο σαν να ευχαριστείς με αυτόν τον τρόπο την ενέργεια της καρδιάς γι’ αυτά που σου προσφέρει.

5

Καθώς είσαι επικεντρωμένος στην περιοχή της καρδιάς και την αίσθηση της ενέργειας και παρακολουθείς την αναπνοή σου μέσα από την καρδιά, νιώθεις την ενέργεια της ροής της ευκολίας.

4

Νιώθεις ότι όλα πλέον γίνονται εύκολα χωρίς καμία προσπάθεια, είναι σαν όλα να τα έχει αναλάβει μια άλλη, ανώτερη σοφή δύναμη και εσύ απλώς απολαμβάνεις τη στοργική της φροντίδα. Νιώθεις ότι δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείς για τίποτα γιατί αυτή η ενέργεια της καρδιάς, η ενέργεια της ροής της ευκολίας θα σου υποδείξει ποιες είναι οι προτεραιότητες στη ζωή σου και σε ποιες επιθυμίες σου να επικεντρωθείς.

4

Ποιες από τις καταστάσεις της ζωής σου να τις συνεχίσεις και ποιες να τις εγκαταλείψεις τελείως.

5

Νιώθεις βαθιά ανακούφιση που επιτέλους γίνεται αυτό το ξεκαθάρισμα με σιγουριά και ανώτερη καθοδήγηση και κυρίως με εύκολο και ροϊκό τρόπο. Τώρα ξέρεις ότι δεν χρειάζεται εσύ ν’ αναλωθείς για να ξεδιαλύνεις τίποτα, όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και βρίσκονται κάτω από τη φροντίδα της ενέργειας της καρδιάς κάτω από τη ροή της ευκολίας.

7

Απολαμβάνεις αυτό το συναίσθημα της ευκολίας και τώρα επιτρέπεις στην ενέργεια της καρδιάς να σου φέρει τη ροή της επάρκειας.

5

Γνωρίζεις ότι η ενέργεια της καρδιάς σου θα ξεκαθαρίσει όλες σου τις υποθέσεις και θα σου υποδείξει ποιες είναι οι αληθινά σημαντικές για εσένα. Θα σου φέρει στην επιφάνεια της επιγνώσεως σου ποιες είναι οι γνήσιες επιθυμίες της καρδιάς σου που πάντοτε επιθυμούσες εσύ να πραγματοποιήσεις για τον εαυτό σου.

5

Απολαμβάνεις αυτήν την απελευθερωτική αίσθηση της καρδιάς και νιώθεις ότι για κάθε αληθινή σου επιθυμία η ενέργεια της καρδιάς, θα σου προσφέρει με εύκολο και απλόχερο τρόπο, ότι και όσο ακριβώς χρειάζεσαι για να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από αυτές τις γνήσιες επιθυμίες.

5

Θα σου προσφέρει όλα τα υλικά μέσα που χρειάζεσαι, στην τέλεια ποσότητα που τα χρειάζεσαι, τη στιγμή ακριβώς που τα χρειάζεσαι.

5

Νιώθεις βαθιά ευγνωμοσύνη που είσαι ελεύθερος να επικεντρωθείς μόνο στη δημιουργική σου Θεϊκή ενέργεια και την έκφραση της στο υλικό πεδίο, χωρίς εσύ να χρειάζεται να νοιαστείς για το οτιδήποτε.

5

Νιώθεις αυτήν τη βαθιά απελευθερωτική αίσθηση και ανυψωτική ενέργεια που πηγάζει από την καρδιά σου να έχει αυξηθεί στο κατακόρυφο.

5

Νιώθεις ότι δεν υπάρχει άλλη αίσθηση εκτός από αυτήν. Είσαι βουτηγμένος μέσα στον ωκεανό αυτής της ενέργειας της καρδιάς…

5

Η ενέργεια αυτή έχει απλωθεί σε όλο το Σύμπαν…Είναι όλο το Σύμπαν και εσύ είσαι ένα με αυτήν…Είσαι και εσύ ένα με το Σύμπαν…είσαι και εσύ όλο το Σύμπαν…Δεν υπάρχει τίποτα ξεχωριστό, τίποτα έξω από αυτή την αίσθηση…Τα πάντα βρίσκονται μέσα στην ενέργεια της καρδιάς, όλα είναι μέσα σου…Δεν υπάρχει τίποτα έξω από εσένα, άρα δεν υπάρχει τίποτα να κατακτηθεί ή να κερδηθεί γιατί ήδη είναι ένα με ‘σένα…

7

Νιώθεις τώρα τις πιο βαθιές σου επιθυμίες και βλέπεις ότι είναι ήδη εκπληρωμένες εντός σου, είναι ήδη ένα μαζί σου καθώς βρίσκονται μέσα σου….το μόνο που περιμένουν είναι να τις αναγνωρίσεις συνειδητά και να τις καλέσεις να εκφραστούν σε όποιο επίπεδο πραγματικότητας εσύ επιθυμείς…

7

Είσαι γεμάτος εμπιστοσύνη, χαρά, αγάπη, ενότητα, πληρότητα, είσαι ένα με το Όλον…

7

Απολαμβάνεις αυτήν την αίσθηση για όσο τη νιώθεις ακόμη έντονη και σιγά σιγά, ήρεμα και χαλαρά στρέφεις την προσοχή σου πάλι στο κέντρο της καρδιάς και την αναπνοή που διεξάγεται από εκεί. Μένεις για λίγο εκεί.

4

Εισπνοή, εκπνοή…εισπνοή, εκπνοή…εισπνοή, εκπνοή…

4

Μετατοπίζεις τώρα την αναπνοή σου και την παρακολουθείς να διεξάγεται κανονικά από την ρινική σου κοιλότητα.

4

Εισπνοή, εκπνοή…εισπνοή, εκπνοή…εισπνοή, εκπνοή…

4

Ήρεμα και χαλαρά αποκτάς επίγνωση όλο σου του φυσικού φορέα.

4

Απευθύνεις μια βαθιά ευχαριστία, στην ενέργεια της καρδιάς και παίρνεις μαζί σου την αίσθηση της εμπιστοσύνης που αποκόμισες.

5

Αυτή η αίσθηση εμπιστοσύνης ξέρεις ότι βρίσκεται πάντοτε μέσα στην καρδιά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στρέψεις την προσοχή σου στην περιοχή της  καρδιάς σου και να την νιώσεις όποτε το επιθυμείς…

5

Ανοίγεις τα μάτια σου και ήρεμα επανέρχεσαι…  

   

 

 

 

 

 

 


Λίστα e-mails

Δήλωσε συμμετοχή ελεύθερα και γίνε ο επόμενος ζωντανός και φωτεινός κρίκος της παγκόσμιας αλυσίδας του New Earth Network, απλά πληκτρολογώντας στο παρακάτω πεδίο το e-mail σου και πατώντας στη συνέχεια το σύμβολο +:: Ταυτότητα :: Κόμβος Πλανητικής Αλληλεγγύης :: “BY PASS” ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ :: Δημιουργία Λογαριασμών Αλληλεγγύης & Συμπόνοιας σε Τράπεζες, Σούπερ Μάρκετ και άλλους θεσμούς με τη θαυμαστή δύναμη της μόχλευσης (πολύ μικρή οικονομική συμμετοχή αλλά από πολλούς ανθρώπους) :: Ομαδικές Εργασίες Πλανητικής Υπηρεσίας :: Νέα - Ανακοινώσεις :: ΟΜΙΛΙΑ - ΚΑΡΜΑ & ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ :: Κείμενα Κλειδιά των "Δυνάμεων του Φωτός" :: Η Μεγάλη Ενεργειακή Κρούση :: ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ - Η Τέχνη & Επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας :: Ανοιχτή Γραμμή Πνευματικής Καθοδήγησης :: Κείμενα Κλειδιά στη Συνειδητή Δημιουργία :: Επικοινωνία :: Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα :: Βίντεο Αρχείο "Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα" :: Εξελίξεις που έχουν προκύψει από τον Οραματισμό :: Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα :: Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα :: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΡΜΑ-ΧΡΕΟΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ :: Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ DNA :: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ) ::


 Login   Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 4.8 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης