Αρχική |  Site Map |  English
Πνευματική Ιεραρχία

Πνευματική Ιεραρχία

 

Τι είναι η Ανώτερη Πνευματική Ιεραρχία των Χορηγών του Φωτός

από συζήτηση με τον Διδάσκαλο Έλληνα, τον Αύγουστο του 2008

 

Στην «κορυφή» όλων των εκδηλωμένων κόσμων, στο λεγόμενο ανώτατο Πνευματικό Πεδίο, ενοικεί η Θεία Παρουσία, η υπόσταση του Εκδηλωμένου Θεού, η αιώνια ζώσα, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα Θεΐκή Ουσία, Ενέργεια και Συνείδηση.

Αμέσως μετά, υπάρχει το λεγόμενο Πεδίο της Δημιουργίας. Στο πεδίο αυτό, το οποίο τροφοδοτείται άμεσα από τις Θείες Εκπορεύσεις, εκπονούνται και εδραιώνονται οι Αναλλοίωτοι Κοσμικοί Νόμοι που διέπουν όλα τα κατώτερα πεδία ύπαρξης – μεταξύ αυτών και το γήινο κόσμο μας. Από εδώ επίσης, το Θείο Σχέδιο συλλαμβάνεται, μορφοποιείται και εξειδικεύεται σε συγκεκριμένα «πακέτα» ενεργειακών ποιοτήτων, τα οποία στη συνέχεια μετασχηματίζονται σε ενεργές σκεπτομορφές (thought-forms) προς υλοποίηση στους κατώτερους κόσμους.

Οι ασύλληπτες αυτές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο Πεδίο της Δημιουργίας επιτελούνται από υπέρτατες πνευματικές υπάρξεις, οι οποίες «διαμένουν» εκεί, βρίσκονται σε διαρκή συντονισμό με τις πρωταρχικές θεΐκές εκπορεύσεις, είναι άμεσοι αποδέκτες της Θείας Βούλησης και εργάζονται ως συλλέκτες, κομιστές και οικοδόμοι του Θείου Σχεδίου.

Θεότητες, Άγιοι, Αρχάγγελοι, Διδάσκαλοι, Άβαταρ, Υψηλά Πνεύματα, Ουράνια Αρχέτυπα, κ.λ.π. είναι μερικά από τα ονόματα με τα οποία αποκαλούνται ανά τους αιώνες από τους ανθρώπους αυτές οι υπερεξελιγμένες πνευματικά υπάρξεις. Ασφαλώς δεν πρόκειται για ανθρωπόμορφες προσωπικότητες, αλλά για πάνσοφες, ελεήμονες και πανίσχυρες άμορφες ατομικότητες, οι οποίες λειτουργούν συλλογικά, συσσωματωμένες στο Ρεύμα της Δημιουργίας.

Επικεφαλής του συνόλου των πνευματικών όντων του Πεδίου της Δημιουργίας βρίσκεται η Ανώτατη Πνευματική Ιεραρχία των Χορηγών του Φωτός. Η Ιεραρχία αυτή είναι ουσιαστικά υπεύθυνη για την τήρηση των Κοσμικών Νόμων, για την υλοποίηση του Θείου Σχεδίου και για την πνευματική ανέλιξη όλων των εκδηλωμένων κόσμων ύπαρξης, στους οποίους συγκαταλέγεται, φυσικά, και ο δικός μας γήινος κόσμος.

Υπάρχουν, μάλιστα, ορισμένα μέλη της Ιεραρχίας, τα οποία είναι καρμικά συσχετισμένα με την εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας και ως εκ τούτου έχουν οριστεί ως υπεύθυνα για το μέλλον της. Με ένα από αυτά τα μέλη έχω την τιμή να βρίσκομαι ενίοτε σε άμεση ενορατική επαφή...

Τα 4 ευρύτερα πεδία της Εκδηλωμένης Ύπαρξης:

 

1. Πνευματικό Πεδίο - Θεία Παρουσία

 

2. Πεδίο της Δημιουργίας - Κοσμικοί Νόμοι - Θείο Σχέδιο

 Πνευματική Ιεραρχία των Χορηγών του Φωτός

 

3. Μορφικό Πεδίο - ο Κόσμος των Σκεπτομορφών

Ανώτερες, μεσαίες και κατώτερες άυλες οντότητες

 

---------------------- Κβαντικός Αφρός (Quantum Foam) -----------------

4. Υλο-ενεργειακά Πεδία - Γήινος Κόσμος

-----------------------------------------------------------------------------------------:: Ταυτότητα :: Κόμβος Πλανητικής Αλληλεγγύης :: “BY PASS” ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ :: Δημιουργία Λογαριασμών Αλληλεγγύης & Συμπόνοιας σε Τράπεζες, Σούπερ Μάρκετ και άλλους θεσμούς με τη θαυμαστή δύναμη της μόχλευσης (πολύ μικρή οικονομική συμμετοχή αλλά από πολλούς ανθρώπους) :: Ομαδικές Εργασίες Πλανητικής Υπηρεσίας :: Νέα - Ανακοινώσεις :: ΟΜΙΛΙΑ - ΚΑΡΜΑ & ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ :: Κείμενα Κλειδιά των "Δυνάμεων του Φωτός" :: Η Μεγάλη Ενεργειακή Κρούση :: ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ - Η Τέχνη & Επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας :: Ανοιχτή Γραμμή Πνευματικής Καθοδήγησης :: Κείμενα Κλειδιά στη Συνειδητή Δημιουργία :: Επικοινωνία :: Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα :: Βίντεο Αρχείο "Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα" :: Εξελίξεις που έχουν προκύψει από τον Οραματισμό :: Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα :: Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα :: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΡΜΑ-ΧΡΕΟΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ :: Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ DNA :: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ) ::


 Login   Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 4.8 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης