Αρχική |  Site Map |  English
Αρχική \ Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα

Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα

 

 

1 Μαρτίου 2014

Η καινούργια φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα. Η Μετάβαση στην ενέργεια της καρδιάς - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

23 Δεκεμβρίου 2012

Η έναρξη του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα

 

Αγαπητοί φίλοι/ες του του Πλανητικού Δικτύου Φωτός, Πνευματικοί άνθρωποι καλής θέλησης που επιθυμείτε να συνεισφέρετε στην πνευματική ανύψωση όλης της ανθρωπότητας. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλα τα κείμενα που αφορούν την Παγκόσμια Δράση Υπηρεσίας που είναι ο μεγάλος "Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα". Θα βρείτε πρώτα από όλα ένα αναλυτικό κείμενο για την αλήθεια γύρω από το Χρήμα και τις πηγές προέλευσης του και ποιό είναι το αληθινό πρόβλημα που υπάρχει. Σε αυτό το κείμενο θα μάθετε γιατί η πολυπόθητη "Συμπαντική Αφθονία" δεν μπορεί να επιτευχθεί και γιατί οι δάσκαλοι του νόμου της έλξης κάνουν ένα σοβαρό λάθος γύρω από τις διδασκαλίες τους για το Χρήμα. Ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε (και να διαδώσετε εάν θέλετε και σε άλλους ανθρώπους καλής θέλησης), για να προετοιμαστείτε θεωρητικά καλύτερα σχετικά με το θέμα για το οποίο θα δουλέψει ο οραματισμός.

Διαβάστε το κείμενο κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

 

 "Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ" - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 

Στο επόμενο κείμενο θα βρείτε όλες τις οδηγίες και εξηγήσεις σχετικά με τον οραματισμό και τον τρόπο εκτέλεσης του. Διαβάστε τες προσεκτικά για να εξοικιωθείτε και να λύσετε κάθε απορία σας σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του οραματισμού.

Διαβάστε το κείμενο των οδηγιών του οραματισμού κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο  

 

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 

Το επόμενο κείμενο είναι το κείμενο του "παγκόσμιου οραματισμού για το χρήμα" που θα εκτελέσουμε. Σας παροτρύνουμε να το διαβάσετε όσες φορές θέλετε για να εξοικιωθείτε μαζί έτσι ώστε όταν θα το ακούτε από το ηχητικό αρχείο να μη σας δημιουργεί κάποια απορία.

Διαβάστε το κείμενο του "παγκόσμιου οραματισμού για το χρήμα" κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο  

 

 

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ"

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 

Παρακάτω ακολουθεί το ηχητικό αρχείο του κειμένου του παγκόσμιου οραματισμού για το χρήμα το οποίο αφού κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το ακούσετε επίσης όσες φορές επιθυμείτε 

Ακούστε το ηχητικό αρχείο του οραματισμού κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο 

 

 

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ"

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο του παγκόσμιου οραματισμού για το χρήμα το οποίο αφού κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το δείτε επίσης όσες φορές επιθυμείτε.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το βίντεο έχει δημιουργηθεί με σκοπό να αποτελέσει ένα επιπλέον ερέθισμα και βοήθημα στο "χειριστή" στη διαδικασία του οραματισμού και όχι επιταγή να ακολουθήσει κάποιος υποχρεωτικά τις εικόνες που περιέχει. 

Δείτε το βίντεο αρχείο του οραματισμού κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

 

 

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ"

ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΕΙΟ - ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 

Τέλος, ακολουθεί ένα βίντεο που είναι αναρτημένο στο youtube όπου συνοπτικά παρουσιάζεται όλη η πρωτοβουλία αυτού του Παγκόσμου Οραματισμού. Το βίντεο είναι διάρκειας περίπου 5 λεπτών και θα ήταν καλό να το προωθείσετε σε όσους φίλους σας, ανθρώπους καλής πρόθεσης πιστεύετε ότι θα ήθελαν να πάρουν μέρος και να συνεισφέρουν και αυτοί σε αυτό το πολύ κρίσιμο για την πορεία του πολιτισμού μας έργο που επιχειρείται να γίνει και αφορά την Πνευματική και Κοινωνική μετουσίωση του Χρήματος. Κανένας άνθρωπος καλής πρόθεσης που επιθυμεί ειλικρινώς να συμμετάσχει και να προσφέρει ανιδοτελώς δεν πρέπει να παραληφθεί

Παρακολουθείστε στο youtube το βίντεο γνωστοποίησης και προώθησης του Οραματισμού

 

 

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ"

YOUTUBE VIDEO ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ" ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 


Βίντεο Αρχείο "Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα"
Εξελίξεις που έχουν προκύψει από τον Οραματισμό
Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα
Λίστα e-mails

Δήλωσε συμμετοχή ελεύθερα και γίνε ο επόμενος ζωντανός και φωτεινός κρίκος της παγκόσμιας αλυσίδας του New Earth Network, απλά πληκτρολογώντας στο παρακάτω πεδίο το e-mail σου και πατώντας στη συνέχεια το σύμβολο +:: Ταυτότητα :: Κόμβος Πλανητικής Αλληλεγγύης :: “BY PASS” ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ :: Δημιουργία Λογαριασμών Αλληλεγγύης & Συμπόνοιας σε Τράπεζες, Σούπερ Μάρκετ και άλλους θεσμούς με τη θαυμαστή δύναμη της μόχλευσης (πολύ μικρή οικονομική συμμετοχή αλλά από πολλούς ανθρώπους) :: Ομαδικές Εργασίες Πλανητικής Υπηρεσίας :: Νέα - Ανακοινώσεις :: ΟΜΙΛΙΑ - ΚΑΡΜΑ & ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ :: Κείμενα Κλειδιά των "Δυνάμεων του Φωτός" :: Η Μεγάλη Ενεργειακή Κρούση :: ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ - Η Τέχνη & Επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας :: Ανοιχτή Γραμμή Πνευματικής Καθοδήγησης :: Κείμενα Κλειδιά στη Συνειδητή Δημιουργία :: Επικοινωνία :: Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα :: Βίντεο Αρχείο "Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα" :: Εξελίξεις που έχουν προκύψει από τον Οραματισμό :: Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα :: Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα :: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΡΜΑ-ΧΡΕΟΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ :: Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ DNA :: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ) ::


 Login   Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 4.8 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης