Αρχική |  Site Map |  English
Αρχική \ Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα

Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα

 

ΠΡΟΣΟΧΗ (για όσους μπαίνουν απευθείας σε αυτή τη σελίδα): Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της επίκλησης για την Ελλάδα θα πρέπει να έχετε διαβάσει πρώτα το κείμενο "Γιατί ο Θεός δε σώζει την Ελλάδα;", για να έχετε μεγαλύτερη κατανόηση και έτσι ταύτιση πάνω στην αρχή στην οποία γίνεται αυτή η επίκληση-προσευχή για την Ελλάδα. Η κατανόηση σας και αποδοχή της βασικής θέσης αυτού του κειμένου θα σας προσδώσει διαφορετική ενεργειακή δυναμική και στάση η οποία είναι απαραίτητη για το σκοπό που γίνεται αυτή η επίκληση. Ο σκοπός αυτός δεν είναι άλλος από την προστασία της Ελλάδος και η ταχύτερον δυνατόν πνευματική της εξέλιξη πάνω στον ανώτερο της δρόμο.

Το κείμενο έχει αναρτηθεί στα κείμενα κλειδιά του Συστήματος Μορφογένεσις και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

"ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;"

 

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Η εκτέλεση της επίκλησης θα σας δοθεί σε δύο εκδοχές. Σε μια σύντομη, που αυτή είναι και η κύρια μορφή της και αυτή σας ζητάμε να εκτελείται με τη μορφή της αδιάλειπτης προσευχής και σε μια διευρυμένη.

 

Α) η σύντομη εκδοχή (κύρια εκδοχή)

Η σύντομη εκδοχή έχει ως εξής:

Στραφείτε στην καρδιά σας και συγκεντρωμένοι εκεί για λίγα δευτερόλεπτα κάντε μια από καρδιάς απλή ατομική προσευχή για να δηλώσετε την αγνή σας πρόθεση να εκτελέσετε την επίκληση για την Ελλάδα.

Στη συνέχεια επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας και με το ρυθμό της αναπνοής, να εξελίσσεται, επαναλαμβάνεται συνειδητά, συγκεντρωμένα και με πρόθεση την εξής επίκληση:

 

"Είθε να συντροφεύει η Χάρι Σου, Κύριε, (εισπνοή) 
το Πνεύμα, την Ψυχή, το Βίο των Ελλήνων (εκπνοή)
και να μας απαλλάσσει από κάθε εκδήλωση Κακού (εισπνοή)
συντονισμένους διατελώντας ες αεί στη Θεία Βούλησή Σου (εκπνοή)"


Τη συγκεκριμένη επίκληση μπορείτε να την επαναλάβετε όσο θέλετε και όπου θέλετε. Εάν μπορείτε και το θέλετε υπάρχει η δυνατότητα να τη μετατρέψετε και σε αυτό που αποκαλείτε ως "αδιάλειπτη προσευχή" δηδαλή ενώ εσείς είστε κάπου και περιμένετε ή στο χώρο εργασίας σας ή περπατάτε έξω κτλ, μπορείτε την ίδια στιγμή να λέτε σιωπηρά εντός σας την επίκληση. 
Η δύναμη της συντονισμένης αυτής επίκλησης μπορεί να κάνει "θαύματα" τόσο για την πατρίδα μας όσο και για εμάς τους ίδιους γιατί παρόλο που η επίκληση απευθείνεται άμεσα στην Ελλάδα γενικότερα, τα οφέλη θα είναι μεγάλα και για εμάς τους ίδιους ατομικά. Οφέλη για την πνευματική μας εξέλιξη αλλά και καθημερινότητα καθώς με την επίκληση συντονιζόμαστε και οι ίδιοι ατομικά με αυτές τις Αγαθοποιές Ανώτερες Πνευματικές Δυνάμεις του Φωτός και λειτουργούμε σαν κανάλια μέσα από τα οποία περνάει η "Θεία Χάρη" της Θεϊκής επέμβασης.

ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ: Σας παροτρύνουμε και σας παρακαλούμε θερμά να προωθήσετε και να γνωστοποιήσετε αυτό το κείμενο και την επίκληση για την Ελλάδα σε όσους φίλους και γνωστούς σας πιστεύετε ότι θα ήταν θετικοί στο να συμμετάσχουν στην εκτέλεση της επίκλησης. Η δύναμη του συντονισμού ενός ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού Ελλήνων (και φυσικά εννοείται ότι η λέξη Έλληνες περιλαμβάνει και του Κυπρίους) είναι αυτή που μπορεί να κάνει θαύματα και να ανατρέψει σχεδόν με "μαγικό τρόπο" καταστάσεις που στη λογική μας αυτή τη στιγμή φαίνονται αδιέξοδες. Επίσης, όπως είπαμε και παραπάνω, με το συντονισμό τους μέσω της επίκλησης με τις ανώτερες πνευματικές Δυνάμεις του Φωτός θα έχουν και οι ίδιοι μεγάλη ωφέλεια και προστασία. Άρα στην ουσία, με το να τους γνωστοποιήσετε το παρόν κείμενο της επικλήσεως τους κάνετε μεγάλο καλό.  

Β) η διευρυμένη εκδοχή (δευτερεύουσα εκδοχή)

Η δεύτερη εκδοχή αφορά μια πιο διευρυμένη εκτέλεση αυτής της επίκλησης. Επειδή υπάρχουν πάντοτε άνθρωποι που έχουν τη διάθεση και επιθυμούν κάτι να το εκτελούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, κάνοντας και οι ίδιοι κατά κάποιο τρόπο ένα είδος πρακτικής, ένα είδος πνευματικής εξάσκησης, αποφασίσαμε να δώσουμε την επίκληση-προσευχή για την Ελλάδα και σε μια πιο διευρυμένη μορφή.
Αυτή η μορφή βασίζεται στην εφαρμογή ενός πρωτοκόλλου και μπορεί να ειδωθεί και από την οπτική του "δυναμικού οραματισμού".

Επαναλαμβάνουμε ότι η διευρυμένη εκδοχή απευθείνεται σε αυτούς που θέλουν στα πλαίσια μια δικής τους πνευματικής εξάσκησης να έχουν κάτι πιο λεπτομερές και μεγαλύτερης διάρκειας. Νομίζουμε ότι όσοι έχουν το χρόνο και τη διάθεση, η εκτέλεση της πρακτική θα τους αποζημιώσει. Για τους υπόλοιπους που δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο η πρώτη εκδοχή που έχει δοθεί (η σύντομη) τους καλύπτει απόλυτα, ενώ καλύπτει και την πρόθεση, σκοπό και επιδίωξη που έχουμε για την προστασία της Ελλάδος. Συνιστούμε πάντως σε όλους, ακόμη και εάν δεν εκτελέσετε την διευρυμένη εκδοχή, να την διαβάσετε.
Μπορείτε να διαβάσετε την διευρυμένη εκδοχή στον παρακάτω σύνδεσμο. 

  


Λίστα e-mails

Δήλωσε συμμετοχή ελεύθερα και γίνε ο επόμενος ζωντανός και φωτεινός κρίκος της παγκόσμιας αλυσίδας του New Earth Network, απλά πληκτρολογώντας στο παρακάτω πεδίο το e-mail σου και πατώντας στη συνέχεια το σύμβολο +:: Ταυτότητα :: Κόμβος Πλανητικής Αλληλεγγύης :: “BY PASS” ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ :: Δημιουργία Λογαριασμών Αλληλεγγύης & Συμπόνοιας σε Τράπεζες, Σούπερ Μάρκετ και άλλους θεσμούς με τη θαυμαστή δύναμη της μόχλευσης (πολύ μικρή οικονομική συμμετοχή αλλά από πολλούς ανθρώπους) :: Ομαδικές Εργασίες Πλανητικής Υπηρεσίας :: Νέα - Ανακοινώσεις :: ΟΜΙΛΙΑ - ΚΑΡΜΑ & ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ :: Κείμενα Κλειδιά των "Δυνάμεων του Φωτός" :: Η Μεγάλη Ενεργειακή Κρούση :: ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ - Η Τέχνη & Επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας :: Ανοιχτή Γραμμή Πνευματικής Καθοδήγησης :: Κείμενα Κλειδιά στη Συνειδητή Δημιουργία :: Επικοινωνία :: Παγκόσμιος Οραματισμός για το Χρήμα :: Βίντεο Αρχείο "Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα" :: Εξελίξεις που έχουν προκύψει από τον Οραματισμό :: Η νέα φάση εξέλιξης του Παγκόσμιου Οραματισμού για το Χρήμα :: Επίκληση-Προσευχή για την Ελλάδα :: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΡΜΑ-ΧΡΕΟΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ :: Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ DNA :: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ) ::


 Login   Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 4.8 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης